• Wpisany czas trwania zostaje zachowany po dotknięciu Ustaw, zamiast
  wracać do poprzedniej wartości
• Dotknięcie godzin lub minut zaznacza całą liczbę, więc pierwszy znak ją
  zastępuje
• Czytniki ekranu ponownie odczytują przycisk zamykania w edytorze sesji
  jako „Anuluj”
